Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Enails.ro – o ofertă foarte variată de produse moderne pentru manichiuri de actualitate!
SM Online  - Luni, 27 Iunie 2022

Dacă administrați o afacere în domeniul Nail Art sau dacă vă îngrijiți singuri unghiile acasă, aveți nevoie de produse profesionale pentru manichiuriși pedichiuri moderne. Acestea vă vor ajuta să obțineți manichiuri foarte estetice și rezistente timp îndelungat.

Industria de profil a reușit în ultimii 10 ani să producă soluții foarte ingenioase și moderne. Este vorba despre produse care sunt recomandate inclusiv persoanelor care suferă de unghii subțiri, casante sau chiar și deteriorate.

Un magazin online cu mii de produse profesionale!

Enails.ro este un foarte important magazin online de la noi din țară care comercializează produse profesionale și semiprofesionale de cea mai bună calitate și de actualitate maximă. Cu aceste produse profesioniștii din domeniul Nail Art din lume lucrează în prezent în foarte multe țări ale lumii.

Oferta companiei include peste 100 de tipuri de geluri constructie, peste 650 de tipuri de oje semipermanente, peste 100 de tipuri de soluții pregătitoare foarte eficiente, foarte multe tipuri de aparate moderne, accesorii și ustensile, produse Everin, toate categoriile de decoruri șitatuaje, kituri unghii și seturi speciale pentru manichiuri, acetone, soluții degresante, uleiuri pentru cuticule, etc.

Produsele pot fi comandate în cantități mici sau mari de către companiile specializate din domeniul Nail Art sau de către persoanele obișnuite. Plata se poate face online sau în numerar, în momentul primirii coletului. Prețurile nu sunt deloc mari. În mod periodic, compania organizează ample campanii de reduceri la toate categoriile de produse Enails.ro.

În momentul de față este în derulare o astfel de campanie. După cum puteți observa pe site-ul de prezentare, un pret oja semipermanenta este redus chiar și cu 29% față de prețul inițial. Nu este singura categorie de produse unde reducerile sunt atât de importante.

Toate categoriile de decoruri unghii și tatuaje!

Aceste accesorii vă sunt necesare mai ales pentru realizarea de manichiuri complexe pentru evenimentele importante. De aici puteți comanda online orice tip de decor unghii și foarte multe modele de tatuaje. Nu sunt deloc scumpe și sunt de foarte bună calitate. Inclusiv saloanele cele mai importante de îngrijire a unghiilor le folosesc de ceva timp.

Sunt disponibile pietricele, folii transfer, pigmenți speciali, buline colorate, bijuterii unghii, cristale colorate, paiete decor, etc. Sunt peste 260 de tipuri de decoruri unghii și tatuaje incluse în oferta aceasta. Practic, dintr-un singur loc puteți cumpăra toate tipurile de decoruri unghii, plătind doar un singur cost pentru serviciile de transport.

Dacă veți comanda produse în valoare de peste 250 de lei, transportul este oferit în mod gratuit de către companie.

Pe site-ul Enails.ro sunt postate informații importante pentru fiecare produs în parte. Dacă mai aveți nevoie de precizări suplimentare, vă recomandăm să contactați în mod direct un reprezentant din partea companiei, la numărul de telefon 0765.581.267.

4296 vizite
Distribuie pe